dijous, 11 de setembre del 2014

Ara és l'hora!

Els que llegim això som una generació afortunada. 

Habitualment els canvis històrics són inapreciables, es viuen esdeveniments crucials  amb desconeixement, amb indiferència, sense saber que allò que està passant o que està a punt de  passar marcarà un moment transcendental en la història del país. Però nosaltres no, nosaltres som una generació afortunada, perquè estem vivint en primera persona uns fets que canviaran la història del nostre país, i el que és millor de tot, en som conscients i hi estem participant de manera activa.

El proper 9N serà un d’aquests moments decisius, cal però, que per a poder arribar al 9N avui fem una demostració multitudinària, festiva i pacífica, de la força que els catalans tenim. Aquesta tarda hem de fer la major mobilització en la història d'Europa, hem d’aconseguir que sigui  una altra jornada reivindicativa, que ajudi a deixar clar al món que Volem Votar, que el poble català és imparable. Sortirem al carrer i defensarem que res pot batre la democràcia.

En Mariano Rajoy diu que té "totes les mesures preparades per impedir la consulta". Aquest és el seu objectiu? Impedir votar la gent del país? Evitar que expressin lliurement la seva voluntat? Quina diferència entre els líders Europeus!  Quina vergonya quan comparem al Mariano amb el Cameron, Anglaterra sí que escoltarà la veu del poble, sí que permetrà votar els escocesos el proper dia 18. Com pot ser que alguns donin per bones unes lleis que estan pensades per lligar al poble de mans i peus? que només busquen evitar que un poble pugui decidir lliurement el seu futur?

 Però no ens deixarem vèncer, nosaltres també votarem! i ho farem de manera legal, amb la legalitat d’una llei aprovada pel nostre Parlament que compta amb el suport de la majoria dels catalans i les catalanes. No ens ho posaran fàcil, ens estan posant pals a les rodes, i encara ens en posaran molts més, però ens cal ser ferms, resistir i defensar fins el final el nostre compromís amb la democràcia i amb la llibertat del poble.

Perquè votarem, i si hem d’escollir entre escoltar al Tribunal Constitucional o escoltar el clam d’un poble que demana votar, nosaltres ho tenim molt clar, no tingueu dubtes de què escollirem. Escollirem la llibertat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada